×

Soma Diyanet Gençleri 3. yılında da iftar dağıtımına başladı

Soma Diyanet Gençleri 3. yılında da iftar dağıtımına başladı

Soma Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü 3. yılında 30 ihtiyaç sahibi aileye 30 gün boyunca İftar ulaştırmaya başladı.

Soma Diyanet Gençlik Koordinatör lüğü gençleri tarafından ihtiyaç sahibi 30 aileye Ramazan boyunca iftar yemeği ulaştırılmaya başladı.
Ramazan Ayı boyunca 30 ihtiyaç sahibine 3 yıldan beri iftar ulaştırarak gönüllerine dokunan Soma Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü bu yıl da bu geleneğini sürdürmeye başladı. Yaklaşık 100 kişinin evlerinde sıcacık yemek yemesini sağlayan Soma Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafın dan yapılan açıklamada “Bu Ramazan 3. yılımızda da biz hep aynı yerdeyiz.Gönüller arası köprüler kurmak için bugün el ele vererek Ya Bismillah dedik ..
Yılın her zamanı tesis etmeye çalıştığımız kardeşlik bağlarımızı bu Ramazan (2023) da ve her zaman “Beklenen sensin” temamız ile icra ediyoruz. Ramazan-ı Şerif boyunca 30 ihtiyaç sahibi ailemize her gün 30 Ramazan’da toplamda 100 kişiye iftardan önce zamanında, aksatmadan disipline bir şekilde evlerine sıcak bir tebessüm ile misafir oluyoruz. Gençlerimiz ile birlikte Soma’mızda ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile birlikte afet bölgesinden gelen kardeşlerimizde dahil olmak üzere, hanelerinde iftar sofralarının ilkini bugün kurduk, gençlerimizin sıcak tebessümleri ile (yüzler gülsün ama yüzler görünmesin ahlakı ile ) her ailemizin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ettik. Aynı zamanda her ailemize İlçe Müftülüğümüzün Ramazan imsakiyesini hediye ettik. Hayır dualarını alarak bir sonraki gün yine aynı saatte yeniden buluşmak üzere müsaade istedik” denildi.

Yorum gönder