×

Soma Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine destek

Soma Belediyesinden Amatör Spor Kulüplerine destek

9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında TFF Tesislerinde Amatör Spor Kulüplerinin katılımı ile kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı sonrası Amatör Spor Kulüplerine Soma Belediyesi tarafından nakdi yardım çeki verildi.

Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Gençlik ve Spor Müdürü Dilek Mert, Soma Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür V. Haydar Güllü, Sosyal Yardım İşleri Müdür V. İsmail Özen Amatör Spor Kulüpleri ile TFF Tesislerinde bir araya geldi. 9-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan hafta etkinlikleri kapsamında yapılan programda Soma Belediyesi tarafından Amatör Spor Kulüplerine spora verdikleri desteklerden ötürü nakdi yardım çeki takdim edildi.
Belediye Başkanı Ali Tulup “Amatör camianın Türk sporunda çok önemli bir yer tuttuğunu belirtmek isterim. Çok köklü, geniş ve özverinin sembolü bir camia. Amatör spor kulüpleri Türkiye’de sporun yükünü samimice omuzluyor ve sporun gelişiminde gayretle çalışıyor. Amatör Spor Kulüpleri Türk sporunun belkemiğidir” dedi.

Yorum gönder