MİNİKLER ZEYTİNYAĞI FABRİKASINDA
Soma Kurtuluş İlkokulu’nın minikleri yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında Soma’da faaliyet gösteren bir zeytinyağı fabrikasını ziyaret etti.
Yerli malını tüketmenin güzel olduğunu vurgulayan minikler o ürünlerin sofralara nasıl ulaştığını irdeledi. Okul Müdürü Umut Kocabıyık, “Yerli Malı tüketmek güzel, evettt…??
Lakin o ürünler sofralarımıza nasıl ulaşıyor. Okulumuz 2/C sınıfı öğrencileri “Tutum,Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında Kaya Kardeşler Zeytinyağı fabrikasına ziyarette bulunurak Zeytinyağının sofralarımıza nasıl ulaştığını birinci derecede uzmanından dinleyerek yerinde öğrendiler. Etkinlğimizin başından sonuna kadar içerisinde yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Kaya Kardeşler Zeytinyağı Fabrikası sahibi Anıl Kaya ve kıymetli ailesine bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.

Yorum gönder