×

Soma’dan Manisa İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel’e Tebrik Ziyareti

Soma’dan Manisa İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel’e Tebrik Ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Adnan Karayel’e Soma’dan tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Soma Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Mehmet Vidinel ile Soma Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Çakraz, Manisa İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Yeni görev yeri dolayısıyla Adnan Karayel’e “hayırlı olsun” dileklerini ileten yargı mensupları, iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı. Görüşmede Soma ve Manisa genelindeki güvenlik ile asayiş konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Soma Cumhuriyet Başsavcısı Vidinel’e ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Çakraz’a nazik ziyaretleri ile iyi dilekleri için teşekkürlerini iletti.
(Arife YILMAZ)

Yorum gönder