Parkaltı Camii cemaati “Tuvalet yeri değiştirilsin”
Parkaltı Camii cemaati Cuma namazı çıkışında toplanarak basın açıklaması yaptı. Park içinde yapılan umumi tuvaletin camii bahçesinin bitişiğinde olmasını istemeyen cemaat tuvaletin yeraltına yapılması veya eski yerine yapılmasını istedi.
Parkaltı Camii cemaati Cuma namazı çıkışında bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
Camii cemaati adına açıklamada bulunan Eski Seaş Genel Müdürü Halil Çıtak, “Tuvalet yeraltına yapılsın veya eski yerine koyulsun direk camii bahçesine bakıyor. Cenaze namazlarının kılındığı yerin hemen önünde tuvalet olsun istemiyoruz. İlerleyen zamanlarda ise kokusundan rahatsız olup cami bahçesinde oturulamaz hale gelmesini istemiyoruz” dedi.
Çıtak cemaat adına yaptığı açıklamasında “Büyükşehir Belediyemiz buraya inşallah güzel bir park yapacak bizlerin oturması için. Fakat biz Cemaat olarak hemen burada oturduğumuz yerin arka tarafına tuvalet yapılmasından rahatsızız.
Şimdi burada cemaat oturacak, cenaze namazları kılınacak, fakat yanı başında tuvalet zamanla kokacak, cemaat keşke burda olmasaydı dememesi için bir an önce Büyükşehir Belediyesinin bu tuvaletin yerini değiştirmesini istiyoruz. Benim fikrimce yer altına yapılması daha kullanışlı olur onun için basın vasıtasıyla da iletmek istiyoruz” dedi.
Yorum gönder