×

KAYMAKAM AKKAYA’DAN 13 EYLÜL KUTLAMA MESAJI

KAYMAKAM AKKAYA’DAN 13 EYLÜL KUTLAMA MESAJI

Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, 13 Eylül Soma’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Kutlama Mesajında;

“Aziz milletimiz, vatanını ve onurunu korumak için yedi düvele karşı yurdumuzun dört bir köşesinde mücadele ederek, dünya tarihinin en haklı savaşı olan Kurtuluş Savaşı’ndan zaferle çıkmıştır. Tüm yurtta olduğu gibi, şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biride, günümüzden 99 yıl önce ilçemizde de yazılmıştır.
Soma’nın kahraman evlatları, sahip oldukları manevi güç ve bağımsızlığa olan inançla büyük bir yiğitlik göstererek düşmanı topraklarımızdan çıkarmıştır. Bugün bizler, saygın ve bağımsız bir millet olmanın gururunu yaşıyorsak, bunu kahraman ecdadımıza borçluyuz. Böyle bir ecdadın torunları olan bizlere düşen görev, ecdadımızın kutsal emaneti olan topraklarımızı ve ülkemizi millet şuuruyla korumak; daha kalkınmış, müreffeh ve güçlü yarınlara taşımaktır.

Bu duygularla; düşman işgaline karşı kadını erkeği, yaşlısı ve genciyle çok zor şartlarda büyük bir kahramanlık destanı yazarak, kutsal vatan topraklarımızın bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor; Soma’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutluyor, Somalı hemşehrilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.”

Yorum gönder