Soma’ya TOKİ tarafından103 konut yapılacak
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Soma’ya TOKİ tarafından 103 konut yapılacağını bildirdi.
Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Soma Cenkyeri Mevkiine 103 konutluk TOKİ yapılacağını duyurdu. İhale ise 3 Haziran Saat:11.30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak.
Baybatur açıklamasında; Soma İlçesi Cinge Mahallesi’nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tarafından yapılacak 103 konutun 3 Haziran’da ihaleye çıkacağını ve 400 günde teslim edileceğini söyledi.
Manisa’da eğitimden, sağlığa kadar her alanda çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Baybatur, şunları söyledi: “Soma ilçemiz Cinge Mahallesi’nde TOKİ tarafından inşa edilecek 103 konutla birlikte, depreme dayanıklı ve afetlere karşı güvenli yaşam alanları oluşturuyoruz. Son yıllarda yaşanan doğal afetler, yapı güvenliğinin ve kentsel dönüşümün ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gösterdi. TOKİ’nin bu konudaki tecrübesiyle şekillenen projeler, sadece konut değil, aynı zamanda huzur ve güvenlik de sağlıyor. Manisa’mıza ve vatandaşlarımıza daha sağlam, daha yaşanabilir yapılar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu önemli yatırım ilçemize hayırlı olsun.”
İhale ilanında 103 Konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi olarak yer aldı.
Yorum gönder