Soma Eğitim Gönüllüleri’nden Belediye Başkanı Okur’a Ziyaret
Soma Eğitim Gönüllüleri Derneği, yerel yönetimle iş birliği çalışmalarını güçlendirmek amacıyla Soma Belediye Başkanı Sercan Okur’u makamında ziyaret etti.
Dernek Başkanı Nurhan Sezgin Uyar, yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri Anıl Kurt ve Emine Ünlü’nün katılımıyla gerçekleşen ziyarette, ilçede yürütülen eğitim faaliyetleri ve sivil toplum projeleri ele alındı.
Görüşmede Dernek Başkanı Nurhan Sezgin Uyar, derneğin mevcut çalışmaları ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan eğitim odaklı projeler hakkında Başkan Okur’a bilgi verdi. Belediye Başkanı Sercan Okur ise belediyenin eğitim alanındaki vizyonunu ve yürütülen çalışmaları paylaşarak, sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli çalışmanın önemine vurgu yaptı.
Oldukça verimli geçtiği belirtilen toplantıda, Soma’daki öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak ve ilçenin eğitim kalitesini artıracak ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşme sonunda, belediye ile derneğin Soma yararına sosyal sorumluluk projelerinde iş birliği yapması konusunda fikir birliğine varıldı. (Bahar ÖVÜMLÜ)



Yorum gönder