×

Engelsiz Yaşam Merkezi Hürriyet Mahallesinde yükselecek

Engelsiz Yaşam Merkezi Hürriyet Mahallesinde yükselecek

Soma Sanayi Devlet Hastanesi olarak bilinen alana Engelsiz Yaşam Merkezi yapılması için çalışmalar yapıldı. Ankara’dan gelen bir heyet çevrede incelemelerde bulundu.

Soma Linyit Anadolu Lisesi üstünde bulunan alana Engelsiz Yaşam Merkezi yapılması için çalışmalar yapıldı. Ankara’dan gelen bir heyet, Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünden gelen Heyete, Belediye Başkanı Ali Tulup, Belediye teknik heyeti ve Soma Huzurevi Müdürü Mustafa Öztürk eşlik etti.
Soma Belediyesinde yapılan toplantı sonrası Bölgede inceleme yapıldı. Hazırlanan projelerin kısa sürede tamamlanmasının ardından en kısa zamanda ihaleye çıkılacağı öğrenildi.
“ İlçemize Engelsiz Yaşam Merkezi Kazandırıyoruz“
Belediye Başkanı Ali Tulup; İlçemize kazandırmak için uzun süredir uğraştığımız “ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ” projemiz için Ankara Aile Sosyal Politikalar Bakanlığından teknik heyet, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faik Gürocak ve teknik heyeti ile Belediyemiz teknik personellerimizle, Eski Devlet Hastanesi’nde bulunan alanda ilçemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan “ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ” projesi üzerin de son şekillendirmeleri yapıyoruz. Soma Belediye Başkanı Ali Tulup; İnşallah projemizi modern ve kullanışlı bir şekilde hayata geçireceğiz.” dedi.Belediye Başkanı Ali Tulup ve beraberindekiler daha sonra Soma Huzurevini ziyaret ederek, engelli ve yaşlılar ile bir araya geldiler.

Yorum gönder