×

Başkan Okur Çerkez Hamidiye Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Okur Çerkez Hamidiye Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Murat Albayrak, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Sorumlusu Zekeriya Avcı, Fen İşleri Müdürü Ahmet Candan ve belediye personeliyle birlikte Çerkez Hamidiye Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahallede gerçekleştirilen incelemelerde vatandaşların talep ve önerileri dinlenirken, ihtiyaç duyulan çalışmalar yerinde değerlendirildi. Heyet, mahallede yapılması planlanan hizmet ve yatırımlarla ilgili sahada incelemelerde bulunarak gerekli notları aldı.
Ziyaret kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sercan Okur, vatandaşların görüşlerini doğrudan dinlemenin ve sorunları yerinde tespit etmenin önemine dikkat çekti. Belediye olarak Soma’nın tüm mahallelerine eşit hizmet götürme anlayışıyla çalıştıklarını belirten Okur, vatandaşlarla kurulan iletişimin hizmet kalitesini artırdığını ifade etti.
Başkan Okur, “Çerkez Hamidiye Mahallemizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Soma’mızın her mahallesine eşit hizmet anlayışıyla yaklaşmaya, vatandaşlarımızın yanında olmaya ve sorunları yerinde tespit ederek kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi. (Bahar ÖVÜMLÜ)

Yorum gönder