Kaymakam Koç,ilk OSB toplantısına katıldı
Manisa Vali Yardımcısı Aydın Memük başkanlığında gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti toplantısına, Soma Kaymakamı Ünal Koç da ilk kez katıldı.
Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı Vali yardımcı sı Aydın Memük başkanlı ğında gerçekleştirildi. Soma Kaymakamı olarak göreve yeni başlayan Ünal Koç ise ilk toplantısını yaptı.
Toplantıda ilçemiz için büyük önem taşıyan Organize Sanayi Bölgesi’ nin mevcut durumu, yatırım ların seyri ve önümüzdeki süreçte atılacak adımlar üzerine konuşuldu. OSB’nin Soma’mıza sağlayacağı istihdam imkanları, ekonomik canlılık ve yatırım fırsatları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sercan Okur, “Bizim için Organize Sanayi Bölgesi, yalnızca üretim sahası değil; aynı zamanda hemşehrilerimize iş kapısı, esnafımıza hareketlilik, şehrimize gelecek demektir. Bu doğrultuda ilçemizin sanayi potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.



Yorum gönder