×

Aziz Günal güven tazeledi

Aziz Günal güven tazeledi

Türk Kızılayı Soma Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste gidilen seçimlerde Mevcut Başkan Aziz Günal üyelerinin güven oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Soma Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen kongreye Soma protokolü, davetliler ve üyeler katıldı.
Divan başkanlığını İsmail Ergün’ün yaptığı genel kurulda konuşan Başkan Aziz Günal, “Türk Kızılay 1868 yılında cephede yaralı ve esir askerlere yardım etmek amacıyla yedi ideali doktorun bir araya gelerek kurdukları kamu yararına dernektir.
Derneğimizi diğer derneklerden ayıran olgu ise Cenevre antlaşmasıyla ulusal ve uluslar faaliyet gösteren ve operasyonel gücü olan tek dernektir.
Asırlık bir çınar olan Türk Kızılay’ı tam 154 yıldır kuruluş amacından sapmadan insan mutluluğu için çalışmaktadır.
Bizi bu göreve layık gören değerli büyüklerimizin desteği ve bir avuç genç ile buralara kadar geldik. Maddi bir beklentimiz olmadı, olamaz da. Bu iş gönül işi, hayır işi, fedakârlık gerektiren bir iştir. Halkımızın bağışlarını bir elimizle alıp diğer elimizle ihtiyaç sahiplerine teslim ederek yüzlerini güldürmekteyiz.
Biz bu çalışmaları yaparken, bize destek veren, güç veren Milletvekilimiz Mehmet Ali Özkan’a, çok kıymetli kaymakamımız Fatih Akkaya’ya, değerli belediye başkanımız Ali Tulup’a, diğer kurum ve kuruluşlara, bilhassa değerli bağışçılarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına minnet ve şükranlarımı sunarım” dedi.

Yorum gönder