×

Soma Kariyer Merkezi143 kişiyi iş sahibi yaptı

Soma Kariyer Merkezi143 kişiyi iş sahibi yaptı

Soma Belediyesi tarafından hizmete açılan Soma Kariyer Merkezi, iş arayan vatandaşlarla personel ihtiyacı bulunan firmaları buluşturmaya devam ediyor. Merkez, istihdama katkı sağlayan çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Soma Belediye Başkanı Sercan Okur, Soma Kariyer Merkezi’nin faaliyetlerine ilişkin yaptığı açıklamada, merkezin iş gücü piyasasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirtti. Okur, bugüne kadar 1.623 kişinin merkeze başvurduğunu, yürütülen çalışmalar sonucunda ise 143 vatandaşın işe yerleştirildiğini söyledi.
Kariyer Merkezi’nin toplu iş görüşmeleri, kariyer danışmanlığı, özgeçmiş hazırlama ve mülakat desteği gibi hizmetler sunduğunu ifade eden Başkan Okur, iş arayan vatandaşların istihdama erişimini kolaylaştırırken işverenlerin de nitelikli personel ihtiyacına çözüm ürettiklerini kaydetti.
İstihdamı artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Okur, “Üreten, istihdam sağlayan ve geleceğe umutla bakan bir Soma için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
(Bahar ÖVÜMLÜ)

Yorum gönder