×

68 hafız için icazet merasimi yapıldı

68 hafız için icazet merasimi yapıldı

Soma İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 68 hafız için Hafızlık İcazet Merasimi gerçekleştirildi.

Vali Müzaffer Ecemiş Spor salonunda gerçekleşen program İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an tilaveti ile başladı.
Soma Kaymakamı Fatih Akkaya’nın katılımı ile Soma İlçe Müftülüğüne bağlı Veysel Demirci Erkam Kur’an Kursu, Turgutalp Kur’an Kursu, Asude Kız Kur’an Kursu ve Hatice Hatun Erkam Kur’an Kurslarında hafızlığını ikmal eden 29 Erkek ve 39 Kız toplam 68 öğrencinin Hafızlık İcazet merasimi yapıldı.
Soma ilçe Müftüsü Hasan Hüseyin Kılınçal, “Kur’an-ı Kerim’i başımıza taç yapalım, hayatımızı Kur’an’a göre tanzim edelim. Neslimiz, gençlerimiz, çocukları mız Kur’an’ın aydınlığından istifade etsin. Çünkü Kur’an insanları karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için indirilmiştir.
Soma’da ki Veysel Demirci Erkam, Turgutalp, Asude Kız ve Hatice Hatun Erkam Kız Kur’an Kurslarında hafızlığını tamamlayan 68 hafız ve hafizelerimiz için icazet töreni düzenlendi. Yüce Rabbimiz Kur’an yolunda, istikamet üzere güzel bir ömür nasip eylesin” dedi.

Yorum gönder