×

Yücetat Artizan Ekmek Grubunu Tanıttı

Yücetat Artizan Ekmek Grubunu Tanıttı

Yücetat Unlu Mamullerinden Soma T,caret Odası’na Glütensiz ve Artizan Ürün Tanıtımı yapıldı.

Yücetat Unlu Mamulleri Sahibi Cavit Akarsu ve Yücetat Unlu Mamuller Yiyecek ve İçecek Müdürü Duygu Aydın tarafından, Soma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cem Doğan’a firmanın artizan ekmek grubu ürünleri tanıtıldı.
Gerçekleşen ziyarette, sağlıklı beslenme trendlerine uygun olarak geliştirilen doğal yöntemlerle üretilen artizan ekmekler hakkında detaylı bilgi verildi.
Cem Doğan, ürün çeşitliliği ve kalite konusunda yürütülen çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
“Yücetat olarak her artizan ekmek üreticisinin kendi stilini ve tekniğini yansıttığını biliyrouz. Bu yüzden uzun Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda kendi özel reçetelerimizi geliştirdik. Bugünden itibaren artizan ekmek grubumuz Yücetat tezgahlarında yerini aldı.
Karabuğday, siyez, tam buğday, çavdar, karakılçık ve tam tahıllı ekmeğimizle her damak zevkine uygun farklı seçenekler sunuyoruz. Üç farklı unla hazırlanan özel formülümüz ise, yumuşacık dokusu ve yoğun tadıyla her lokmada gerçek bir keyif yolculuğuna davet ediyor.
Sizleri de yeni artizan serimizi keşfetmek için Yücetat’a bekliyoruz. Lezzeti ve doğallığı en özel haliyle deneyimleyin”
Tanıtım programı, ürünlerin içerikleri ve üretim süreçleri üzerine yapılan değerlendirmelerle sona erdi. (Arife YILMAZ)

Yorum gönder